Судска медицина – Колоквијум 2023/2024

Поштоване колегинице и колеге,

 

Колоквијум из судске медицине одржаће се у петак, 1. децембра 2023. године у 18.00 часова.

Распоред студената по амфитеатрима можете погледати овде.

Детаљне смернице можете преузети овде.

 

Колоквијумом су обухваћене све тематске јединице које се обрађују од 1. закључно са 7. недељом наставе (напомена: градиво је „скраћено“ и тематске јединице из осме недеље наставе – регионалне повреде, неће бити обухваћене питањима на овом тесту).

Колоквијум се полаже писмено, у облику теста, а састоји се од 40 питања са више понуђених недвосмислених одговора и са само једним тачним одговором. Сваки тачан одговор на питање доноси студенту ½ (пола) бода. На колоквијуму нема негативних бодова. Време за израду теста је 45 минута.

Поновни колоквијум ће бити одржан у четвртак, 14. децембра 2023. године у 18.00 часова. Право да полажу поновни колоквијум имају само студенти који на колоквију нису изашли из оправданих разлога. Излазак на поновни колоквијум одобрава шеф Катедре. Оправданост разлога цени се искључиво на основу приложене документације – лекарског извештаја о болести, који мора да се достави шефу и секретару Катедре електронским путем (vladimir.zivkovic@med.bg.ac.rs и aleksa.lekovic@med.bg.ac.rs) и то најкасније 48 сати након пропуштеног термина. Молбе поднете након овог термина неће се разматрати

Остале вести из категорије